top of page

Защо да ни се доверите

Upright - Logo JPEG.jpg

 

Какво ни прави надежден партньор:

 

Ние обичаме това, което вършим. Считаме, че иновативния характер на работата ни, в съчетание с основните принципи, които компанията следва са ключа към успеха, както нашия, така и на тези избрали да ни се доверят.

Наша основна цел е да помагаме на Вас, в качеството Ви на кандидат да достигнете до професионалните цели, които сте си поставили, а в качеството Ви на работодател – да привлечем най-добрите и подходящи кадри за Вашия бизнес и Вашия екип.

 

Дали сте изграден професионалист, или тъкмо прохождате в своето кариерно развитие, ние ще Ви дадем актуална информация за професионалната сфера, в която сте се насочили и ще ви окажем подкрепа в реализиране на Вашите кариерни цели.

Дългогодишен опит на Българския трудов пазар

 

 

Нашият екип разполага с богат опит на местния пазар в разнообразие от различни индустрии, както с малки, така и с големи работодатели, а също и с такива, на които им предстои да развият своята дейност.

Индустриите, в които имаме най-богат опит са BPO, IT, а също и различни търговски вериги, а кадрите, които сме свързвали с бъдещите им работодатели започват от хора без предишен професионален опит, до висш мениджмънт.

Опит на чуждестранни трудови пазари

 

 

Освен в България, нашият екип разполага и с не-малък опит на чуждестранни пазари в Западна Европа и Скандинавските държави. Опитът ни в набиране на висш управленски персонал е доказан в едни от най-големите консултантски технологични компании в света, както и в по-малки бутикови Management Consulting организации.

Гъвкавост

 

 

Ние сме ориентирани към резултатие. Вярно е, че всички го твърдят, но не всеки разполага с нашата отдаденост към работата и нашите клиенти и кандидати, които представляваме. Дългосрочни и устойчиви решения за Вашата кариера или Вашият бизнес.

Гъвкави сме, защото това е най-сигурният начин да доставим стойностна и качествена услуга и сме твърди в усилията, които влагаме в работата си.

Помагаме Ви да постигнете Вашите цели

 

 

В ролята на Ви кандидат за работа, ще проведем задълбочена консултация, за да идентифицираме и синтезираме Вашите умения, професионален опит и кариерни аспирации, така че предложенията, които разглеждате да спомогнат за Вашето професионално развитие - свързвайки Ви с най-подходящите работдатели за Вас.

Ако вие сте работодател, установявайки Вашите нужди, както и тези на бизнеса Ви, ще Ви свържем с най-подходящите специалисти във Вашата професионална сфера. Ние смятаме, че успехът привлича още успех и основна цел за нас е бизнесът Ви да се развива в правилната посока - нагоре.

bottom of page